Светлинни шоу програми в Китай отбелязаха Националния празник на страната

03-10-2020

В Китай бяха направени десетки светлинни шоута на тема най-добри пожелания за семейството и страната по случай честването на фестивала в средата на есента и Националния празник.
Град Ухан в провинция Хубей в централен Китай организираха впечатляващо светлинно шоу от моста на река Яндзъ и известната туристическа атракция на  Жълтата кула, привличайки хиляди туристи. Шоуто предаде уважението на града към страната, след като Ухан, епицентърът на пандемията, обхванала света, постепенно се възстанови. Организаторите на светлинното шоу, използваха около 1000 дрона, за да излъчат изображения на всеотдайни медици, които се борят с епидемията от COVID-19.

Град Хайкоу в южнокитайската островна провинция Хайнан прожектира светлинно шоу върху небостъргачи, за да отбележи постиженията на зоната за свободна търговия.
Светлинни шоута бяха организирани и в забележителни и живописни места в Пекин, Шанхай, както и в столиците на северозападната част на Китай.

Честването в средата на есента е традиционен фестивал на семейното събиране, който съвпада с Националния празник на Китай тази година. 

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 26-04-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.82447 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.28285 BGN
  • chf 1 CHF = 1.99738 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net