Twitter ще гони "мързеливите" потребители

28-11-2019

Популярната социална мрежа Twitter реши да се отърве от „мързеливите” потребители. В момента тече процес по идентифициране и предупреждение на потребителите с неактивни акаунти в мрежата.

Компанията е изпратила имейли до потребители с покана да се върнат в Twitter до 11 декември. Това са потребители без активност за повече от шест месеца. Мрежата ги информира, че техните акаунти могат да бъдат изтрити за постоянно, поради продължително бездействие.
„При липса на действия от страна на потребителя, съответният акаунт ще бъде изтрит”, казват от Twitter. Социалната мрежа не съобщава колко акаунта могат да бъдат изтрити в резултат на „почистването”.

За да предотвратят изтриване на акаунтите си, потребителите просто трябва да влязат в мрежата и да следват инструкциите на екрана. Не е необходимо да туитват, а единствено да посетят мрежата.

Междувременно стана известно, че хакери са използвали дупки в сигурността на операционната система Android, за да получат достъп до данните на огромен брой потребители във Facebook и Twitter, съобщи Gizchina.

 Обменни курсове на БНБ за днес 13-08-2020

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.66157 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.16174 BGN
  • chf 1 CHF = 1.81853 BGNBulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2020 BulNews.Net