Задържаха българин за убийството на баща си и сестра си в САЩ

24-09-2021

Българин е задържан в Съединените щати по обвинениe, че е убил баща си и 12-годишната си сестра. Двойното убийство става в неделя вечерта в щата Ню Йорк.

Малко след 19 ч. полицията е повикана в къщата на семейство Андрееви в градчето Джордансвил, в североизточната част на щата Ню Йорк. Там те откриват намушкани телата на 67-годишният българин Майкъл Андреев и неговата дъщеричка - 12-годишната София.

Сигналът идва от 9-годишния син на българина, който става свидетел на ужаса. 

Заподозрян за убийствата е 22-годишният син Майкъл Андреев-младши.

Предполага се, че той е скочил от втория етаж с нож в ръка, с порезни рани, които сам си е причинил. Андреев-младши е откаран с хеликоптер в болница, където по-късно е арестуван.

Според неговия брат Стефан, който учи в Американския университет в Благоевград, Андреев-младши страдал от шизофрения, вероятно по наследствена линия от биологичната им майкa, съобщава БТВ. По време на убийствата Стефан е в България. Той се е завърнал обратно в Щатите, както и другия му брат, който служи във военноморските сили.

Съпругата на Майкъл Андреев е в Русия, но също ще се прибере в САЩ, за да бъде със семейството. Властите търсят контакт с биологичната му майка, която също живее в Русия.

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 27-04-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.82549 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.2837 BGN
  • chf 1 CHF = 2.00003 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net