Apple представи новото си бижу - умен часовник

10-03-2015

Apple обяви, че започва производство и разпространение на нов продукт.Високотехнологичното устройство, което американската компания представи преди ден в Сан Франциско с нарича Apple Watch.

„Стартираме интерактивен часовник с много функции”, заяви изпълнителният директор на Apple Тим Кук на официалното представяне.

Часовникът на Apple има потенциала да се превърне в неразделна част от живота на съвременния човек, обясни Кук във връзка с факта, че някои от конкурентите вече лансираха подобно устройство. Кук нарече Apple Watch „най-персонализираното устройството”, което са създавали някога.

От представянето стана ясно, новият умен часовник следи дейността ви, може да получава съобщения, да напомня за актуализация на приложония и др. За да служи като GPS навигация, устройството трябва да е свързано с iPhone.

В допълнение Кук издаде, че потребителите на Apple скоро ще могат да се възползват от нова персонална услуга - Apple TV. Компанията е започнала бизнес партньорство с един от най-големите американски кабелни телевизии HBO.

Продажбите на смартфони на компанията са достигнали 700 милиона единици, уточни Тим Кук.

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 19-05-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.80361 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.28258 BGN
  • chf 1 CHF = 1.98461 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net