Мъск заяви, че Tуитър скоро ще позволи разговори и криптирани съобщения

10-05-2023

Главният изпълнителен директор на Tуитър Илон Мъск разкри подробности за нови функции, включително добавяне на разговори и криптирани съобщения, които ще бъдат въведени в платформата, предаде Ройтерс, цитирани от БТА.

Миналата година Мъск обяви плановете си за 'Twitter 2.0 The Everything App', който според него ще има функции като криптирани директни съобщения (DMs), дълги туитове и плащания.

'Скоро ще има гласов и видео чат от вашия  мобилен телефон към всеки в тази платформа, така че ще можете да говорите с хора навсякъде по света, без да им давате телефонния си номер', каза Мъск в Туитър.

Функцията за разговори в Tуитър  ще нареди платформата за микроблогинг до социалните мрежи като Мета, Фейсбук и Инстаграм,  които имат подобни
функции.

Мъск заяви, че версията за криптирани директни съобщения  ще бъде на разположение в Tуитър днес, но не каза дали обажданията ще бъдат криптирани.

Тази седмица Tуитър заяви, че ще започне процес на изчистване чрез премахване и архивиране на акаунти, които са били неактивни в продължение на няколко години.
 

 

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 21-07-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.79599 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.32063 BGN
  • chf 1 CHF = 2.01882 BGNBulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net