Треньорът на "Лудогорец": Не мога да опиша колко ме е срам

06-10-2023

Треньорът на 'Лудогорец' Ивайло Петев заяви, че не може да опише колко се срамува след тежката загуба с 1:7 от 'Нордселанд' в Дания снощи. За първи път в историята си 'Лудогорец' получи 7 гола в един мач.

'Допуснахме шет или шест от седемте гола по детски начин. Аз не мога да си обясня тази безотговорност. Искам да се извиня на всички наши фенове и хора, които обичат нашия клуб. Аз като старши треньор естествено съм първият виновен. Това е безотговорност. Като треньор на 'Лудогорец' ме е толкова срам, че не мога опиша. Точната дума е безотговорност, колективна - видяхте сами. Все едно играхме срещу 'Манчестър сити'. За първи път ми се случва в кариерата ми да коментирам такъв мач', каза Петев.

Той допълни, че 'Нордселанд' е вкарал седем гола с осем удара. Попитан какво следва оттук нататък, Петев заяви: 'Може би тази загуба ще ни дойде отрезвително. Всеки трябва да си понесе отговорност, първият съм аз. Срам и безотговорно отношение. Ако всеки един се чувства като мен, това няма да се повтори.'

Капитанът Бърнард Текпетей също се извини и заяви, че това не е 'Лудогорец': 'Чувстваме се много засрамени от начина, по който играхме. Много засрамени от факта, че допуснахме толкова и такива лесни голове. Направихме много грешки и ще се опитаме да се поправим в бъдеще.'

Треньорът на 'Нордселанд' Йоханес Хоф Торуп заяви, че въпреки поражението 'Лудогорец' е добър отбор.

'Резултатът показва, че сме доминирали на терена, но не беше толкова лесно. Мислите, че ви лъжа, когато казвам, че са добри. Но е факт, че имат доста добри играчи и мисля така. те го показаха в някои моменти. Разбира се, ситуацията е такава, че и на тях им спря дъха. 'Лудогорец' е добър отбор и го видяхме при гостуването на 'Аякс'. Там те спечелиха с почти същия отбор, който игра сега', каза Торуп.

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 28-04-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.82549 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.2837 BGN
  • chf 1 CHF = 2.00003 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net