Българка създаде лек срещу рака

02-03-2015

Българка патентова лек срещу рака. Изцяло натуралния продукт Наташа Вълкова изпробва първо върху себе си и след като наблюдава положителния ефект започва да го произвежда.

Лекарството вече е преминало през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София. Изследванията показват, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията.

Основната съставка на медикамента е спиртен извлек от суров чесън. Към него са добавени маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Естрактът не преминава през химична или термична обработка – по този начин се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че сиропът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – естествените клетки-убийци на онкологичните заболявания.

Наташа Вълкова започва да произвежда лекарството във малка фабрика край Радомир по идея на нейния онколог. През 2002 година й поставят диагнозата саркома или злокачествен рак на мускулите и й дават не повече от 2 години живот, въпреки това й назначават химио- и лъчетерапия.

Доктор на науките и микробиолог Наташа се заема с търсенето на някакви алтернативни начини за подобряване на състоянието и така логично стига до изследваният за положителното влияние на чесъна. Жената създава животворенВ екстракт и започва експериментално да пие по 100 милилитра от него. Резултатите не закъсняват и под влиянието на сока от чесън, метастазите в организма й спират да се размножават. А през следващите 2 години разсейките на рака изчезват напълно – това показват медицинските й изследвания.

Българският лек вече е разпространен в повечето аптеки, а цената му е под 10 лева. Екстрактът от чесън има и редица други ползи, предпазвайки от инфаркт, склероза; подобрява зрението, лекува главоболието, повишава имунната защита на организма и предпазва от настинки и грипни заболявания.

Източник: БНТ

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 18-05-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.80361 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.28258 BGN
  • chf 1 CHF = 1.98461 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net