Съдът остави за постоянно в ареста Северин Красимиров

19-10-2018

Съдът реши обвиняемият за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров да остане за постоянно в ареста.
Северин влезе в съда в 10:30 и въпреки съвета на служебния му защитник да не говори пред медиите, той заяви, че съжалява за постъпката си и дори накрая се разплака. Обясни и своята версия как се е стигнало до тежкото престъпление.
Северин Красимиров: Да, виновен съм, много съжалявам и не мога да повярвам, че аз съм го направил. Помниш ли нещо от тая нощ, много ли беше изпил, дрога ли взе? - Да. Каква? - 'Кристал'. А след това спомняш ли си какво стана? - Не знам, не помня.
Как стигна до крайбрежната алея? - Пеша. И от там тя мина покрай мене. Не знам какво стана. Изнасили ли я? - Не, не знам. Не мога да си спомня. Помня, като минавам тъй или тя ме удали, или аз я ударих без да искам. Аз й казах: Оглеждай се. Нещо тъй съм казал. И тя каза , не помня хубаво, аз отидох там, ударих й един шамар. Падна тя. После аз исках да си продължа напред на пътя. Тя ме хвана за косата.
Какво наказание мислиш, че трябва да получиш? - Каквото ми дадат. Ако ти дадат доживотен затвор? Ще го лежа.

Двамата прокурори Кремена Кулицова и Георги Георгиев са категорични, че има опасност Северин да извърши ново престъпление или да се укрие, затова настояха той да остане за постоянно в ареста.

Източник: БНТ

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 04-05-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.82822 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.2865 BGN
  • chf 1 CHF = 2.00413 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net