Пребиха служител на Центъра за градска мобилност

23-03-2015

Служител на „Център за градска мобилност” е бил нападнат в малко преди 12 часа в централната част на столицата. Докато е изпълнявал служебните си задължения, неизвестен мъж му нанесъл удари, включително и по главата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Контрольорът в „зелена зона” е работил в района на улица „Антим Първи” по проверка на редовността на паркирането на автомобилите в зоната. При обхода е констатирал автомобил с незаплатено почасово паркиране, чийто собственик е бил в близост до него. Водачът е потеглил с автомобила си, без да му поставена „скоба” преди това.

При продължаване на проверките си, служителят е бил засечен от същото лице в района на ул. „Цар Симеон”, което го е нападнало с твърд предмет и е нанесло удари в областта на главата и крайниците. Незабавно е подаден сигнал към полицията и в момента текат процесуални действия.

„Център за градска мобилност” осъжда нападението и ще предприеме всички законови действия спрямо извършителя за защита на пострадалия служител.

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 15-05-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.81162 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.27467 BGN
  • chf 1 CHF = 1.99554 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net