Стрелба в централата на YouTube

04-04-2018

Трима са простреляни при стрелба в централата на 'YouTube' в Сан Бруно. Огън е открила жена, която след това се е самоубила. Не става дума за терористичен акт, категорични са властите. Насим Агдам се казва жената, която е стреляла. Информацията е потвърдена от полицията. Причина за него по всяка вероятност е битов скандал. В Туитър изпълнителният директор на 'Youtube' Сюзън Войчички, изрази благодарност към органите на реда и подкрепа за семействата на пострадалите.

Простреляните са 36-годишен мъж, за когото се предполага, че е приятелят на жената, която е стреляла. Ранени са и още две жени на 32 и на 27. Всичко се случва вчера по обяд, местно време, в комплекса, в който се намира централата на YouTube, където работят около 1 700 души.

Двама служители на правоохранителните органи, пожелали анонимност са заявили, че става дума за битов скандал. Самоличността на жената, която е била въоръжена с пистолет, не се разкрива. Google, чиято собственост е YouTube изрази благодарност за бързите и навременни действия на полицията.

Президентът Доналд Тръмп е информиран за стрелбата. Мислите и молитвите ни са с всички засегнати, написа той в Туитър.Обменни курсове на БНБ за днес 24-03-2019

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.73052 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.27713 BGN
  • chf 1 CHF = 1.7396 BGNBulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2019 BulNews.Net