По света  /  новини

Стрелба в централата на YouTube
04-04-2018
Статия новини

Трима са простреляни при стрелба в централата на 'YouTube' в Сан Бруно. Огън е открила жена, която след това се е самоубила. Не става дума за терористичен акт, категорични са властите. Насим Агдам се казва жената, която е стреляла. Информацията е потвърдена от полицията. Причина за него по всяка вероятност е битов скандал. В Туитър изпълнителният директор на 'Youtube' Сюзън Войчички, изрази благодарност към органите на реда и подкрепа за семействата на пострадалите.

Простреляните са 36-годишен мъж, за когото се предполага, че е приятелят на жената, която е стреляла. Ранени са и още две жени на 32 и на 27. Всичко се случва вчера по обяд, местно време, в комплекса, в който се намира централата на YouTube, където работят около 1 700 души.

Двама служители на правоохранителните органи, пожелали анонимност са заявили, че става дума за битов скандал. Самоличността на жената, която е била въоръжена с пистолет, не се разкрива. Google, чиято собственост е YouTube изрази благодарност за бързите и навременни действия на полицията.

Президентът Доналд Тръмп е информиран за стрелбата. Мислите и молитвите ни са с всички засегнати, написа той в Туитър.Етикети:

Стрелба, YouTube