В Лас Вегас отвори врати най-голямото изложение за потребителска електроника

09-01-2019

Със революционни телевизионни приемници и богата гама роботи най-голямото изложение за потребителска електроника в Лас Вегас отвори врати за широката публика. Хиляди любители на технологиите се събраха в Конгресния център в града на хазарта, за да се запознаят с последните изобретения на дизайнери и инженери. Южнокорейската компания LG показа уникален телевизор, който на практика променя начина на гледане на телевизия. Устройството се прибира в елегантна кутия, когато не се използва.

Боб Лоутън – мениджър от „Ел Джи Електроникс“ САЩ:
„Това е нашият нов ОЛЕД Телевизор от клас Ар. Това е първият широкоекранен подвижен телевизионен приемник. 65 инча диагонал и диаметър 4K – революция в телевизионния дизайн. Досега не можехте да поставите телевизора пред прозореца в стаята или по средата на стаята, защото щеше да пречи на изгледа. Сега вече можете. Когато сте готови да го гледате, с дистанционното го вадите от кутията му и настройвате желаната програма. Има и функция line view, при която приемникът може да излезе частично от кутията и така да слушате музика, разглеждате снимки или проверявате прогнозата за времето.“

Роботите и изкуственият интелект са най-любопитните продуктови категории, които привличат масов интерес. Ако разполагате с богат портфейл, може да си вземете робот, с който да играете тенис на маса или робот личен асистент. Китайците от VxFly показаха електрически задвижван кикборд, който може да помогне на децата да се научат да плуват. „Лесуим“ ще струва на дребно 199 долара.

Над 4000 изложители показват своите най-нови продукти на шоуто във Вегас, което продължава до 11 януари.

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 20-04-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.83594 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.28431 BGN
  • chf 1 CHF = 2.02049 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net