Новак Джокович е заразен с коронавирус

23-06-2020

Вълната от заразени с COVID-19 тенисисти продължава да расте, а поредното име е N:1 в света - Новак Джокович. Сръбската суперзвезда е дал положителен тест за коронавирус, съобщава местното издание Kurir.

Седемнадесеткратният носител на титли от Големия шлем няма никакви оплаквания и се чувства добре, а сега го очаква 14-дневен период на самоизолация. Съпругата му Йелена също е дала положителен тест.

'Прибрахме се в Белград и отидохме да ни тестват. Аз и Йелена сме с положителни резултати, докато тези нa децата са отрицателни', потвърди Джокович.

Така броят на заразени, които са участвали или са гледали демонстративните турнири 'Adria Tour' се увеличава още повече. Досега бяха потвърдени случаите на Григор Димитров и треньорът му Крис Гро, на тенисистите Борна Чорич и Виктор Троицки, на съпругата на Троицки, на физиотерапевтът на Димитров Алгис Христов, както и на кондиционният треньор на Джокович.

Организираната от Джокович серия от събития бе отменена след два проведени турнира - в Белград и в Задар.Обменни курсове на БНБ за днес 11-08-2020

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.6627 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.16941 BGN
  • chf 1 CHF = 1.81263 BGNBulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2020 BulNews.Net