ЦСКА - София и Левски завършиха 3:3 на старта на плейофната фаза

21-06-2020

Отборите на ЦСКА София и Левски завършиха 3:3 в среща от 27-ия кръг на футболното първенство на България, като записаха трето равенство в срещите помежду си през този сезон.
В 14-ата минута пропуск направи Енрике, но минута по-късно „червените“ вече водеха. Автогол си отбеляза Каргас, който водеше борба със Соу, след центриране на Кери.
 
Пет минути по-късно Кери удари сглобката на вратата с удар от 15 метра. Пламен Гълъбов уцели за втори път гредата на „сините“ в 31-ата минута. Буквално при следващата атака Бусато и Занев сбъркаха и подариха дузпа на Левски след нарушение срещу Станислав Иванов, като Горанов не сбърка при изпълнението.
 
В последната минута Алар центрира от фаул, Ейолфсон изпревари закъснелия Бусато с глава, а пред голлинията Тиам с плонж донесе пълен обрат за Левски.
 
Тимът на Крушчич беше по-активен след почивката и в 58-ата минута стигна до равенството след дузпа. Антов подаде към Малинов, който вкара топката между краката на Ейолфсон и последва нарушение на исландеца. Кери се нагърби с изпълнението на дузпата и изравни.
 
Хубава атака на левскарите в 62-ата минута завърши с гол на Славчев. Иванов проби отдясно и качи топката на главата на Славчев, който надскочи Турицов и отбеляза своето първо попадение за клуба.
 
Малко след това Горанов изпълни свободен удар, а Райнов с глава беше близо до четвърти гол, но този път Бусато изби и спаси тима си.
 
Така се стигна до 88-та минута, когато Али Соу отбеляза с глава и възстанови равенството. В самия край Ахмедов от няколко метра не успя да насочи топката в мрежа и да донесе успеха за ЦСКА-София.

 

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 24-04-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.83233 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.2729 BGN
  • chf 1 CHF = 2.01134 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net