Том Брейди официално премина в Тампа Бей

21-03-2020

Шесткратният шампион на Супербоул Том Брейди потвърди официално, че е подписал с Тампа Бей Бъканиърс, след като напусна Ню Ингланд Пейтриътс.
 
42-годишният куотърбек бе избран в шестия кръг на Драфта от Патс през 2000 и е считан от мнозина за най-великия на всички времена. Заедно с Бил Беличик той направи „патриотите“ една от най-доминантните организации в историята на НФЛ и спорта, печелейки три пъти наградата за „Най-полезен играч“.
 
Въпреки това, през последните два сезона се появиха спекулации, че взаимоотношенията между Брейди и Беличик са се влошили, и наскоро ветеранът потвърди, че ще напусне и ще се възползва от това, че е свободен агент.
 
Сега той официално обяви, че от следващата кампания ще играе за Тампа Бей.
 
„Развълнуван, смирен и гладен за успехи…Ако има едно нещо, което научих за футбола, това е, че никой не се интересува от това какво си направил преди една или две години…печелиш доверието и уважението на тези около теб чрез всекидневната ти отдаденост. Започвам ново футболно приключение и съм благодарен на Бъканиърс за предоставената възможност да правя това, което обичам. Очаквам с нетърпение да се срещна с новите си съотборници и треньори, и да им докажа, че могат да разчитат на мен. Винаги съм вярвал, че „добре стореното“ е по-добре от „добре казаното“, така че няма да казвам повече неща. Просто ще започна да работя“, написа той в социалните мрежи.

 

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 19-04-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.83594 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.28431 BGN
  • chf 1 CHF = 2.02049 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net