Съпругата на Шумахер проговори за състоянието му

26-12-2019

Съпругата на Михаел Шумахер дълго време не даваше информация за състоянието на седемкратния световен шампион във Формула 1, който след инцидент на ски на 29 декември 2013г. изпадна в кома и претърпя няколко мозъчни операции.

Няколко дни преди да се навършат шест години от злополучния инцидент със Корина реши даде малко информация за прогреса при лечението му.

'Големите неща започват с малки крачки. Много малки парченца образуват голяма мозайка. Заедно сме по-силни. Това, заедно с обединените сили на движението 'KeepFighting', окуражава всички', заяви Корина Шумахер в обръщение към феновете на съпруга си.

'KeepFighting' е името на семейната фондация на Шумахер, която подкрепя жертвите на инциденти и инвестира в мозъчни изследвания и такива на гръбначния стълб.
Феновете на легендарния пилот подготвят нова кампания по случай годишнината от инцидента и възнамерят да пуснат нова страница в социалните мрежи с мотото 'KeepFightingMichael'.

'За съжаление отново дойде момент, в който да отбележим годишнина от ужасяващия инцидент с Михаел. Шест години таим надежда, че Шумахер един ден отново ще се завърне пред обществото', коментира президентът на фенклуба Райнер Ферлинг.

В края на лятото Шумахер претърпя лечение със стволови клетки в парижка болница. 

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 26-04-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.82447 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.28285 BGN
  • chf 1 CHF = 1.99738 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net