Опозицията във волейбола издигна Любо Ганев за президент на федерацията

27-11-2019

Легендата Любо Ганев официално бе издигнат като кандидат на инициативния комитет за президент на Българската федерация по волейбол.
 
Ганев е избраното лице на комитета, в който попадат почти всички водещи отбори в България. Владимир Николов разкри, че кандидатурата на Ганев е вече подкрепена от близо 50 клуба. В следващите седмици предстоят много срещи с всички отбори, на които ще бъде представена подготвената програма. Самият Ганев заяви, че се надява членовете на инициативния комитет да попаднат в евентуалния нов Управителен съвет като неговото желание е Илия Динков, който бе един от другите варианти за нов председател, да бъде негов първи заместник.
 
От комитета обявиха, че фокусът ще бъде насочен към детско-юношеския волейбол като в същото време ще се обръща внимание и на националните отбори. В четвъртък ще бъде внесено предложение за свикване на извънредно Общо събрание като желаната дата е 16 януари.

Любо Ганев:
„Аз първо искам да благодаря на инициативния комитет за доверието. Започнахме тези разговори преди по-малко от 2 седмици като ми казаха, че искат да се правят промени. Като човек, който се занимава дълги години, споделих моите виждания какво може да се промени, какво трябва да се промени. След като представих моите виждания, заедно седнахме, тази моя програма да я допълним, да я направим така, че да отговаря на настоящите изисквания затова какво трябва, за да бъде българският волейбол по-успешен. Една пирамида се изгражда от основите, трябва да сме съсредоточени над децата“.

 Обменни курсове на БНБ за днес 13-08-2020

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.66157 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.16174 BGN
  • chf 1 CHF = 1.81853 BGNBulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2020 BulNews.Net