ЦСКА победи китайци в Испания

24-01-2019

ЦСКА победи китайския Шанхай Шенхуа с 1:0 в третата си контрола от подготвителния лагер в Марбея, Испания. Единственото попадение в срещата бе дело на Али Соу в 79-ата минута.
Първото полувреме бе много скучно и нито един от двата отбора не създаде чисто голово положение пред противниковата врата. Футболистите на ЦСКА бяха по-активни на терена, но противникът се защитаваше добре и не оставяше празни пространства.
След подновяването на играта Шанхай Шенхуа взе инициативата. В 57-ата минута играч на китайците бе изпуснат след центриране от ъглов удар, но ударът му с глава мина встрани от вратата пазена от Черниаускас. Малко след това и футболистите на Нестор Ел Маестро сътвориха нещо интересно. Джеси изведе Пинто в добра позиция, но той стреля неточно.
ЦСКА стигна до победата в 79-ата минута, когато Али Соу се измъкна от защитата и с мощен удар по земя не остави шансове на вратаря. До края на контролата Шанхай Шенхуа опита промяна на резултата, но единствено стигна до няколко ъглови удара.
Стартов състав на ЦСКА: Витаутас Черниаускас, Станислав Манолев, Николай Бодуров, Стивън Перейра, Жеферсон, Жанио Бикел, Тиаго Родригес, Рубен Пинто, Едвин Джеси, Енрике Рафаел, Али Соу.

 

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 20-04-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.83594 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.28431 BGN
  • chf 1 CHF = 2.02049 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net