Любопитно  /  Любопитно

Джордж Клуни стана баща на близнаци
07-06-2017
Статия Любопитно

Джордж Клуни официално влезе в ролята на живота си - баща, след като вчера сутринта съпругата му Амал роди близнаците Ела и Александър в Лондон, съобщиха световните информационни агенции.
'Тази сутрин Амал и Джордж посрещнаха Ела и Александър Клуни в живота си. Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и добре. Джордж е упоен и ще се възстанови след няколко дни', каза говорител на актьора.
През февруари стана известно, че 39-годишната Амал е бременна и семействата на двамата са 'много щастливи'. Актьорът, който е на 56 години, разкри в края на февруари, че ще има близнаци.
Двойката сключи брак през септември 2014 г. във Венеция в обкръжението на близките им хора. На сватбата гостуваха около 100 звезди, сред които Мат Деймън, Синди Крофорд, Емили Блънт и Боно.
Клуни стана световноизвестен със сериала 'Спешно отделение' (1994-2009 година). Сериозни успехи му донесе сътрудничеството с режисьора Стивън Содърбърг, с когото създадоха редица хитове, включително поредицата 'Бандата на Оушън', 'Соларис' и 'Добрият германец'. Актьорът е носител на редица престижни награди, включително 'Оскар' и 'Златен глобус'.
Амал Клуни е юрист, представлявала е интересите на основателя на 'Уикилийкс' Джулиан Асандж.
Джордж Клуни е избиран два пъти за най-секси мъж на планетата.

Източник: БНТ