Четворно убийство в Каспичан, извършителят е задържан

27-09-2018

Четворно убийство разтърси жителите на Каспичан. Жертвите са възрастно семейство – мъж на 81-години, съпругата му на 70 години и децата им – син и дъщеря. Задържан за убийството е техен роднина и съсед – 64-годишният племенник на възрастния мъж. Причината – спор за имот.
Хората от съседните къщи не са виждали семейството от няколко дни. Описват ги като кротки хора. Никой не подозирал, че имат конфликт с племенника, който живее в съседната къща.

През това време ги е търсила и внучката, която живее в село Мадара. След като няколко дни нямало вест от тях, тя потърсила съдействието на полицията. Заедно с униформените тази сутрин влезли в дома, където открили телата. На втория етаж в къщата полицията намерила и убиеца.
Задържаният е направил самопризнания. В къщата му, в съседство били открити дрехите покрити с кръв и кървави стъпки. Под ръководството на окръжната прокуратура започнаха процесуално – следствени действия. Огледът продължи повече от 8 часа. Дори и за разследващите картината на убийството се оказала особено жестока.
По телата на убитите има явни следи от насилие. Според съдебния лекар, престъплението е извършено преди 2 или 3 дни. Образувано е досъдебно производство за убийство на повече от едно лице по особено мъчителен начин.

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 24-04-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.83233 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.2729 BGN
  • chf 1 CHF = 2.01134 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net