Второ място в Детската Евровизия за Криси и близнаците!

16-11-2014

Италия е победителят в Детската Евровизия 2014 година. Чаровният Винченцо обра овациите с песента 'Твоята първа голяма любов'. България, която беше представена от Крисия, Хасан и Ибрахим, се класира на второ място със 147 точки. Хърватия, Кипър, Сърбия и Холандия поставиха българската песен на първо място с по 12 точки.

В пряко включване в ефира на 'По света и у нас' минути след историческото класиране трите талантливи деца изразиха благодарността си към хората, които са гласували за тях. В очите на близнаците Хасан и Ибрахим се появиха и сълзи от щастие.

Българските деца се представиха достойно и успяха да преодолеят всички препятствия до големия финал. Това е най-доброто представяне на България в историята на музикалния конкурс за деца Евровизия. Всички с нетърпение очакваме завръщането на нашите таланти.

Минути преди да излезе на сцената, Крисия отправи поздрав към българските зрители: 'Обичам Ви! Гледайте ме, аз пея за Вас'.

EvrovisiaНа пресконференцията нашите представители предизвикаха сериозен медиен интерес. Крисия сподели, че леко се е притеснила при предварителната церемония заради спрелия ток. На въпрос какво е посланието й към младите хора, които са я наблюдавали, тя с усмивка сподели 'Да бъдем заедно!'.

Източник: БНТ

viber


Обменни курсове на БНБ за днес 26-04-2024

  • euro 1 EUR = 1.95583 BGN
  • usd 1 USD = 1.82549 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.2837 BGN
  • chf 1 CHF = 2.00003 BGN



BulNews.net - Новините от България и света - факти и събития.

© 2024 BulNews.Net